Úvod

Scenárista, dramaturg, copywriter, režisér

pátek 12. dubna 2013

Sedm věcí, kterými nahradit sex


Nejste dostatečně sexuálně vybití? Ráno se probouzíte s myšlenkami na sex a večer uléháte neukojeni? Trápení je u konce. Bez sexu se dá žít a my díky rozsáhlému průzkumu víme, jak na to! Uvolněte se, máme pro vás sedm věcí, které vám nahradí sex!

Jídlo
Co je lepšího, než mít vztyčené chlupy na zádech při orgasmu? Nacpané břicho. Pokud chcete zapomenout na sex, dejte si do nosu. Místo středečního rutinního sexu do sebe nacpěte rutinní smažák s rakovinotvornými hranolkami a salmonelózní tatarkou. Máte rádi něco lehčího? Dopřejte svým chuťovým buňkám něžné mazlení s kuřecími prsíčky Gordon Bleu. Chcete něco perverzního? Podušený hrášek s naklíčenými obilnými klíčky to jistí. A hned jak si nacpete břicho k prasknutí, můžete se od talíře odvalit stejně jako po sexu. Odfrkněte si, zasněte se – a pak si dejte druhé kolo! Můžete jíst bez obav a studu i ve skupinkách. Tedy pokud nejíte jako prase. Můžete jíst po tmě (má to něco do sebe, obzvlášť když si bodnete vidličku do nosu), můžete používat pomůcky (japonské hůlky), nestyďte se ani jídlo navlhčit dressinky. Uvidíte, že kulinářské zážitky se vám vepíšou do paměti. Já si třeba dodnes pamatuju pocity blaha, když jsem na olympské riviéře v Řecku ochutnal první gyros. Ahhhhh!




Hudba
Stejně jako si pamatuji první gyros, pamatuji si i okamžik, kdy jsem poprvé vložil do kazeťáku album The Return of the Space Cowboy od Jamiroquai. Následujících 8 měsíců jsem ho nevyndal (to album!). Áaaaah. Hudba má na naši psychiku ohromný vliv a je vědecky dokázáno, že při správných rytmech a dlouhodobém tančení můžete propotit spoďáry. A taky se dostat do extáze. Nejlépe je to vidět na Michaelu Jacksonovi a při všech tanečních akcích, kde DJové hustí do lidí své sety v ďábelském tempu. Zkuste si tam šlapat zelí do rytmu a uvidíte, že kolem šesté hodiny ranní budete mít podobně jako u orgasmu stejně blízko do rakve jako ke startu do vesmíru. A neříkejte, že vy se u své oblíbené hudby nesvíjíte blahy!

Sport
Sport je droga stejně jako sex. Kdo sportuje, ten si na pravidelnou dávku potu, pohybu a hormonů štěstí v krvi zvykne. A taky si při tom stejně jako při sexu užijete nádherných křečí v hýždích, pádů, srážek a oděrků. Osobně se každý týden oddávám beach volejbalu, což je vlastně hodně intimní vztah s pískem. Ale zkuste i jiné sporty, které se sexu hravě vyrovnají. Pěkně vypracované hýždě svůdné cyklistky nebo svůdného cyklisty (samozřejmě v elastickém oblečení) před vámi, to je nářez.  Plavání vás taky uspokojí, poloh tu máte skoro stejně jako v sexu! Nemluvě o tom, že i průměrně dlouhé utkání squashe je pořád delší než průměrně dlouhý sex. Sportem rozhodně nic nezkazíte a ještě si zlepšíte fyzičku pro případ, že by došlo na sex s vaším trenérem golfu nebo románek se šéfkou fitness centra.

Práce
Tak tak. Vrhněte se do práce, budete mít koláče a na sex si ani nevzpomenete (pokud si ovšem neotevřete sexshop). Zeptejte se na zkušenosti všech úspěšných podnikatelů a jejich manželek. Potvrdí vám, že práce vás od sexu spolehlivě odvede. Navíc má i další výhody. Málokdy si užijete sexu osm hodin nepřetržitě a s pauzou na oběd. Za osmihodinovou práci, při níž se seberealizujete a ukájíte tak své ego, dostanete ale zaplaceno! Sexuální energii tu můžete účinně ventilovat i při poskakování nad fakturami a hroucení se při uzávěrkách. A pokud to nepomůže, nevadí. Ušetřené peníze investujte do alkoholu na diskotékách. Mělo by to vést k tomu, že vám bude tak špatně, že na sex si ani nevzpomenete. Práce je zkrátka úžasná, což zároveň vysvětluje, proč tolik lidí pracuje.

Nakupování
Pokud jste žena, můžete s klidem na všechny předcházející rady zapomenout, protože tohle je TA NEJLEPŠÍ NÁHRADA ZA SEX. Nakupování. Už jen při tom slově se vám určitě klepou kolena stejně jako při představě Brada Pitta v tangách. Nakupování je činnost, při které se ženy dostávají do takového transu, o kterém se nezdá ani návštěvnicím koncertů DJ Boba. nakupování je radost a vrcholná extáze. Sem a tam. A sem. A tam. Tady jsem ještě nebyla! A tam taky ještě musím. Pokud na to máte, jakože asi ano, protože přece místo sexu pracujete, nakupujte. V tyhle slastné okamžiky zůstane sex v mozku pouze něčím trapně přízemním a zdaleka se nevyrovná tomu, když sevřete v náručí novou kabelku zakoupenou ve vietnamské tržnici. Kdyby se naučili nakupovat i muži, mohly by jít všechny pohlavní nemoci spáchat sebevraždu do lékárny.

Počítačové hry
Ženy mají nakupování, muži ale také přišli na to, jak nemyslet na sex a přitom mít stejně silné zážitky. Ten pocit, když si o půl třetí v noci v bledé záři monitoru přečtete na obrazovce nápis MISSION COMPLETE, to se docela dobře vyrovná tomu, když vám partnerka po sexu zašeptá ,,Dnes to bylo absolutně super a ty jsi ten nejlepší borec, jaký kdy kráčel po téhle planetě. Jsi absolutně boží a nikdo na tebe nemá, vážně jednička.“ Ženy hraní her nikdy nepochopí, ale to jen proto, že nikdy krůček po krůčku nestoupaly až k tomu poslednímu levelu, k finálnímu bossovi, k rozhodující mapě. Podobá se to cestě k orgasmu, milé ženy, má to ale jednu obrovskou výhodu, kterou nemá ani nakupování (kyš kyš). Těsně před vyvrcholením můžete pozici uložit a pak jen znovu a znovu mačkat LOAD. LOAD. LOAD. A vychutnávat si to znovu. A znovu. A ještě jednou LOAD.

Spánek
Nevyhovuje vám ani jedna z těch možností? Tak si prostě lehněte, spěte a dejte pokoj. Spaní je vůbec nejlepší náhražka sexu, protože dokud spíte, tak se vám o sexu maximálně zdá, ale protože spíte, tak je vám to vlastně jedno. Když si navíc před spánkem dáte všechny ty výše zmíněné činnosti v intenzivní podobě, vyplníte si čas během dne tak, že na myšlenky o sexu vám nezbude místo a přitom budete permanentně něco jako sex zažívat.

Nahradit sex není snadné, ale není to nemožné. Všechny ty činnosti s výjimkou nakupování mají smysl (neumřete hlady, v zdravém těle zdravý duch, postoupíte do dalšího levelu atd.) a jsou proto plnohodnotnou náhražkou sexu. V případě, že se objeví někdo důvěryhodný, kdo by se s vámi rád bezpečně muchloval, mazlil a kdo ví co ještě, je přitom můžete kdykoli operativně přerušit. Což je na tom všem úplně nejlepší. Buďte ve střehu, ať tu osobu neprošvihnete!

Vyšlo na zabava.centrum.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat